Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos i sommerferien for kun 1.399,-


8 dage på Lesbos i sommerferien for kun 1.399,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol, skønne strande og et ægte græsk hverdagsliv.

 

SE TILBUDdet med afrejse den 27.6 HER:

Aalborg

København

 

Bemærk: Der er flere hoteller at vælge imellem. F.eks. det 2-stjernede Miramare for 1.299,- eller det 3,5-stjernede Vicky, der inkluderer morgenmad for 1.499,-


 


Prisoversigt og links

 

Aalborg: 27. jun – 4. jul 19 (7 nætter)
Pris1.399,-

 

København: 27. jun – 4. jul 19 (7 nætter)
Pris1.624,-

 


Hotel

Marianthi er et hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser uden for Molivos. Hotellet består af flere bygninger med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Her findes også et dejligt poolområde og en lille bar.

 

SE TILBUDdet med afrejse den 27.6 HER:

Aalborg

København

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet gode tilbud til Lesbos i sommerferien:

Fra Aalborg:
Fra København:
Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Spies tilbyder transfer for 200,- pr. person

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2020 Rejs365 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk