Rejs365 

Find din næste rejse her!

8 dage i Sunny Beach for kun 1.148,-


8 dage i Sunny Beach for kun 1.148,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål, hvor du bl.a. finder en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

 

Se tilbuddet med afgang i juni her

 


alternative Pakkerejser

 

SE ALLE TILBUD TIL sunny beach HER
JuniJuliAugust 
SeptemberOktoberNovember

 Prisoversigt og links

 

Billund: 9. – 16. juni 19 (7 nætter)
Pris1.148,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære hotel Lotus, der ligger midt i Sunny Beach, med shopping, restauranter og natteliv rundt om hjørnet. Der er nogle minutters gang til stranden. Et godt valg til dig, der vil bo i begivenhedernes centrum, men samtidig ønsker et hotel med en hyggelig stemning.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et tilbud til Sunny Beach:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk