Rejs365 

Find din næste rejse her!

8 dage på Samos for kun 1.148,-


Last minute: 8 dage på Samos for kun 1.148,- pr. person inkl. fly og godt hotel med morgenmad!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se tilbuddet med afgang i juni her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 9. – 16. juni 19 (7 nætter)
Pris1.148,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det familiedrevne La Plage i Kokkari, der er et af TUIs mest populære hoteller på Samos. Hotellet er velholdt og ligger med den bedst tænkelige beliggenhed, både centralt og nær stranden.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et tilbud til Samos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk