Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.326,-


Last minute tilbud! – 8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.326,- pr. person inkl. fly og hotel ved stranden!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.


 

Bemærk: Brug koden “JP2019” når I reserverer for at få rabat på prisen.Prisoversigt og links

 

København: 9. – 16. jun 19 (7 nætter)
Pris1.326,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Royal Star Empire Beach Hotel, der er et dejligt 3-stjernet hotel for både for familier og par. Det ligger perfekt direkte på stranden, og fra hotellet har du heller ikke langt til El Dahar centrum med butikker og markeder. På hotellet er en dejlig, frodig have med to pools, liggestole og børnebassin.

Hotellets gæster kan også benytte faciliteterne på søsterhotellet Royal Star Empire Hotel, der ligger ca 300 m væk. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Bemærk: Brug koden JP2019 når I reserverer for at få rabat på prisen. Derved bliver prisen 2.652,- for to personer (1.326,- per person)Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365