Vi finder de bedste rejsetilbud

Super billige fly til Bologna for kun 73,- tur/retur!


Super billige fly til Bologna for kun 73,- tur/retur!

Bologna er en yderst delikat oplevelse og byen er kendt som Italiens gastronomiske hovedstad. Her får du det absolut bedste fra det skønne italienske køkken. Bolognas karakteristiske orange og røde bygninger danner en stemningsfuld ramme om en skøn miniferie.Når du bevæger dig rundt i byens unikke velbevarede historiske centrum, føles det som en rejse tilbage i tiden. Bologna har over 70 km. strækning af middelalderlige søjlegange og arkader.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG find dit passende hotel HER:

 

BEMÆRK: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon! Husk at tillade tid til at søgningen bliver helt færdig!


HOTEL

Bologna har et stort udbud af hoteller! Her finder du noget for enhver smag og i alle prisklasser. Se hele udvalget af hoteller i Bologna her:
Prisoversigt og links

 

Rejsedatoer: 24. sep – 1. okt 19
Fra København73,-

 


FLY

 

Fra København har vi på Momondo fundet super billige billetter til Bologna fra den 24. september – 1. oktober 2019.

 

BEMÆRK: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon! Der er mange andre datoer til samme eller næsten samme pris!


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365