Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.498,-


8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.498,- per person inkl. direkte fly og godt lejlighedshotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

På Costa de Almeria finder I god mad og lange strande. Både langs kysten og i bjergene er der et hav af oplevelser.  Her finder I Roquetas de Mar, der er spaniernes eget ferieparadis. Med langstrakte og brede strande, bundet sammen af en charmerende strandpromenade er Roquetas de Mar virkelig et skønt sted at holde ferie. Området  er fuld af spændende oplevelser. Spaniens mest besøgte turistattraktion er kun en kort køretur væk, nemlig Alhambra og både Granada og Sierra Nevada er to oplagte udflugtsmål, som man må opleve, når man holder ferie i Andalusien.

 

Se tilbud med afgang i juni her
Fra Billund
København

 Prisoversigt og links

 

billund: 14. – 21. juni 19 (7 nætter)
Pris1.498,-

 

København: 14. – 21. jun 19 (7 nætter)
Pris1.598,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Estrella de Mar Lejligheder, der et et fint lejlighedshotel med en fremragende beliggenhed tæt på strandpromenaden og stranden. Hotellet ligger mellem den gamle bydel i Roquetas de Mar og turistområdet Playa Serena, så der er rigeligt at tage fat på, hvis du trænger til en afstikker fra afslapningen.

Se tilbud med afgang i juni her
Fra Billund
København

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Billund og København til Roquetas de Mar:

 

Fra Billund

 

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365