Vi finder de bedste rejsetilbud

Børn flyver (næsten) gratis med Norwegian


Børn flyver næsten gratis med Norwegian i juni, juli, august og september! – Opnå især store besparelser i sommerferien!

Norwegian har til og med den 3. juni et super udsalg, hvor der kun skal betales skatter og afgifter for børn under 12 år på udvalgte europæiske destinationer! Der er en masse rigtig lækre destinationer til super priser. Bemærk, at der skal være 1 voksen pr. barn for at opnå den næsten gratis billet for barnet.

Anvend med fordel Norwegians lavpriskalender til at finde de billigste billetter. Se eksempler på besparelserne længere nede.

 

find dit FLY HER:
Fra BillundFra AalborgKøbenhavn

 

find dit passende hotel HER:

 


Pakkerejse

 

Foretrækker du en pakkerejse kan du finde pakkerejser her
JuniJuliAugust 

 Norwegian tilbyder udover billige rejser også en anden interessant mulighed, nemlig et gratis VISA kort, hvor man optjener 1% CashPoints på alt hver gang kortet bliver brugt op til 75.000 kr. Fra 75.000,- og opefter optjener man 0,5%. Foretager du alle dine varekøb gennem hele året med Norwegian-kortet, kan du opspare mange CashPoints, som du kan bruge til at købe din rejse med. CashPoints kan anvendes til hel- eller delbetaling af rejser hos Norwegian. Jeg har selv brugt kortet i et par år nu og har været meget tilfreds med det. Køber du f.eks. ind i Netto for 1.000 kr., så optjener du 10 kr. til din næste rejse. Kortet kan også sættes op til Mobilepay.

Kortet fungerer på samme måde som et MasterCard og du vil derfor modtage en regning på dit forbrug sidst på måneden.

ANSØG OM ET BANK NORWEGIAN VISA KORT HER


Eksempler på billige fly

 
find dit FLY HER:
Fra BillundFra AalborgKøbenhavn

 

find dit passende hotel HER:

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365