Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Icmeler for kun 1.798,-


15 dage i Icmeler for kun 1.798,- inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Icmeler er en tyrkisk badeby, der er smukt omkranset af grønne bjerge og ligger ved middelhavskysten lige nord for den græske ø Rhodos. Det er en sand perle med en skøn og afstressende atmosfære med små bebyggelser, promenader og en lang grovkornet sandstrand. Den harmoniske stemning har gjort Içmeler til et rejsemål som mange vender tilbage til.

 

Se tilbuddet i juni her

 

Bemærk: Selvom der står Dalaman som destination på Travelmarket.dk, så ligger hotellet i Icmeler.Prisoversigt og links

 

København: 11. – 25. jun 19 (14 nætter)
Pris1.798,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Mariçya, der er et lille familiedrevet lejlighedshotel i Içmeler med en afslappende atmosfære. Mariçya er et godt valg til dig, der ønsker et roligere indkvarteringsalternativ med gåafstand til både strand og centrum. Desuden er her lejligheder med plads til 6 personer.

Mariçyas lille restaurant ligger lige ved poolområdet, og er det naturlige sted at mødes. Poolbaren er åben hver dag fra tidlig morgen til lige efter midnat.

.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse til Icmeler:


Transport

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365