Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 1.048,-


Last minute: 15 dage på Mallorca for kun 1.048,- pr. person inkl. direkte fly og flot 4-stjernet hotel!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

Bemærk: Selvom et hotel står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen!Prisoversigt og links

 

Aalborg: 31. maj – 14. juni (14 nætter)
Pris1.048,-

 


Hotel

Lejlighedshotellet Ola Bouganvillia ligger i et roligt boligområde et par kilometer udenfor Santa Ponsa. På hotellet er der et stort poolområde med børnepool, og du bor i nærheden af et minimarked. Lejlighederne er enkelt indrettede med små, men funktionelle tekøkkener. I den ene pool er der en vandrutsjebane til de lidt ældre børn. I poolbaren serveres lette anretninger, sandwich, is og drikkevarer. Hotellets aktivitetsteam sørger for underholdningen og arrangerer aftenshows.

 FLY

 

Fra Aalborg har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et super tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365