Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.199,-


8 dage på Lesbos for kun 1.199,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med flot pool og smuk udsigt!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

Se tilbud her:


 


Prisoversigt og links

 

københavn: 13. jun – 20. jun 19 (7 nætter)
Pris1.199,-

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Marianthi Paradise, der er et hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser uden for Molivos. Hotellet består af flere bygninger med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Her findes også et dejligt poolområde og en lille bar.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Lesbos:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365