Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alba for kun 1.650,-


8 dage i Alba for kun 1.650,- inkl. fly og flot lejlighedshotel med pool!

Alba ligger i hjertet af vinområdet Langhe og byen er Langheregionens historiske og kulturelle centrum og Piemontes gourmet-hovedstad. Albas middelalderlige centrum med små fine gader og hyggelige ”piazzaer” byder på mange kulturelle oplevelser. Det er også en sand fornøjelse at køre rundt om vinmarkerne, der altid byder på enestående naturoplevelser.

 

Se tilbuddet i juni her

 Prisoversigt og links

 

Billund: 18. – 25. jun 19 (7 nætter)
Pris1.650,-

 


HotelFLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Alba:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365