Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive i Marmaris for kun 1.798,-


8 dage all inclusive i Marmaris for kun 1.798,- inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Marmaris er en tyrkisk badeby der ligger ved middelhavskysten. Det er en sand perle med dejlige kilometerlange strande – og selvom det ikke er en storby, finder du det meste i Marmaris. Både basaren og det moderne storcenter, der ligger side om side og McDonalds og stilfulde barer med en elegant stemning, kulørt folkeliv på havnen og en bramfri tone i basarens butikker og caféer.

Se tilbuddet i juni her

 

Bemærk: Selvom der står Bodrum som destination på Travelmarket.dk, så ligger hotellet i Marmaris.Prisoversigt og links

 

København: 8. – 15. jun 19 (7 nætter)
Pris2.798,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Club Viva, der er et meget hyggeligt hotel med en god atmosfære. Det ligger i dejlige omgivelser i den nordlige bydel Armutalan, omkring 2 km fra stranden. I løbet af dagen kan du slikke sol eller bade i det dejlige poolområde med swimmingpools, solsenge og parasoller. Har du lyst til at tage en dukkert i havet, kan du gratis benytte shuttlebussen, der kører mellem hotellet og den fantastiske og meget populære Stella-strand, hvor hotellet har sit eget private strandafsnit.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse til Marmaris:


Transport

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365