Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 1.174,-


8 dage på Madeira for kun 1.174,- pr. person inkl. fly og hotel med god beliggenhed – eller 15 dage for kun 2.649,-

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud med afgang i juni her
8 dage15 dage


Prisoversigt og links

 

københavn: 10. – 17. juni 2019 
Pris1.174,-

 

københavn: 17. juni – 1. juli 2019 
Pris2.649,-

 


Hotel

Sao Paolo er et lille, ældre og hyggeligt pensionat midt i de charmerende dele af Funchal. Pensionatet består af hovedbygningen Sao Paulo og annekset Allegria. Bygningerne ligger ca. 120 meter fra hinanden, adskilt af trafikerede veje. Sao Paulo har en lille tagterrasse med stole (ingen udsigt). I området omkring hotellet ligger der mange lokale og internationale restauranter samt bagerier og små hyggelige caféer. Shoppingcentret La Vie og busstationen ligger ca. 200 meter fra hotellet.

 

Se tilbud med afgang i juni her
8 dage15 dage

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Madeira:

 

8 dage:

 

15 dage:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365