Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Parga i Grækenland for kun 1.199,-


8 dage i Parga i Grækenland for kun 1.199,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool!

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

Se tilbud her:Prisoversigt og links

 

København: 3. – 10. juni 19 (7 nætter)
Pris1.199,-

 


Hotel

Elena er et pænt og hyggeligt lejlighedshotel med en rolig beliggenhed i udkanten af Parga. Her kan du slappe af ved poolen og slukke tørsten med en drink i hotellets hyggelige poolbar. I nærheden af hotellet findes både en dagligvarebutik og et par restauranter, og vil du opleve folkelivet i Parga, ligger havnen i kort gåafstand fra hotellet.Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet tilbud til Parga:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Der kører transfer fra lufthavnen til hotellet.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365