Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.362,-


8 dage på Tenerife for kun 1.362,- pr. person inkl. direkte fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og flot udsigt!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbud på fly og hotel her
København
Fra Billund

pakkerejse

Foretrækker du en pakkerejse, så finder du et stort udvalg til Tenereife på prissammenligningssiden Travelmarket.dk. Find en passende her:

 

SE pakkerejseTILBUD  HER
JuniJuliAugust
SeptemberOktoberNovember
DecemberJanuarFebruar

 Priser & links

 

København:  8. – 15. jun 19 (7 nætter)
HOTEL864,-
FLY498,-
I ALT1.362,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund:  11. – 18. jun 19 (7 nætter)
HOTEL864,-
FLY699,-
I ALT1.563,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det fremragende bedømte 4-stjernede hotel “Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resort”, der ligesom alle Diamond Resorts hoteller modtager fremragende anmeldelser fra gæsterne. Det flotte hotel byder bl.a. på et lækkert poolområde og en super udsigt. Bemærk, at hotellet tager ca. 95,- pr. person pr. dag for adgang til spa- og fitnessfaciliteter.

 

Se mere af hotellet her
KøbenhavnBillund


For at få den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFGENQ221DK når I reserverer på hotels.com.Fly: direkte

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige billetter med direkte fly til Tenerife den 8. – 15. juni 19.

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige billetter med direkte fly til Tenerife den 11. – 18. jun 19


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Da hotellet ikke ligger mere end ca. 9 km fra lufthavnen og priserne er rimelige, så er en taxa en udemærket mulighed at gøre brug af.

Billeje er dog også et godt og meget billigt alternativ, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen.

Det koster kun 137,- (68,- pr. person) for 1 uges billeje!

 

Se billeje her
KøbenhavnBillund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365