Rejs365 

Find din næste rejse her!

8 dage i Toscana for kun 1.661,-


8 dage i Toscana for kun 1.661,- pr. person inkl. fly og fantastisk charmerende hotel i skønne omgivelser!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er generelt smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

 

SE tilbud her
Fra BillundFra København

Bemærk: Klik på ‘Bestil’ på Hideaways’ hjemmeside for bedste pris på rejsen!Prisoversigt og links

 

Billund: 12. – 19. jun 19
Pris1.661,-

 

København: 18. – 25. jun 19
Pris2.175,-

 


Hotel

Fattoria di Pietrabuona, en meget populær ejendom, der ligger mellem Lucca og Firenze. Udover det maleriske landskab med oliventræer og frodige, kuperede bakker, som ejendommen er omgivet af, er du også tæt på flere af Toscanas mest elskede seværdigheder. Lejlighederne er rustikke og enkle og byder på en hyggelig og fredelig atmosfære.

 

SE mere her
Fra BillundFra København


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Toscana:.

Fra Billund:

 

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk