Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Sunny Beach for kun 928,-


6 dage i Sunny Beach for kun 928,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel! – eller 13 dage delvist i sommerferien for kun 1.669,-

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål, hvor du bl.a. finder en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

 

Se det billige fly og hotel her
6 dage
13 dage

 

Bemærk: Momondo viser den samlede pris for to personer.


Pakkerejser

Foretrækker du en pakkerejse, kan du finde pakkerejser til Sunny Beach i juni her!

 

Se de billige pakkerejser HER
8 dage15 dage

 Prisoversigt og links

københavn: 19. – 25. jun 19 (5 nætter)
HOTEL457,-
FLY471,-
I ALT928,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

københavn: 19. jun – 2. jul 19 (12 nætter)
HOTEL1.097,-
FLY572,-
I ALT1.669,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Waterpark Fort Apartments, der bedømmes fremragende af de tidligere gæster og bl.a. byder på en pool med vandrutsjebaner.

 

SE mere af hotellet her
6 dage13 dage

 Fly: direkte

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter til Sunny Beach i perioden maj – oktober 2019. De billige afgange er typisk fra lørdag til lørdag, men der er også andre dage med billige billetter. Anvend med fordel Norwegians lavpriskalender.

Vi har taget udgangspunkt i henholdsvis rejsedatoerne 19. – 25. juni 2019 og 19. juni – 2. juli 2019, men der er flere andre datoer med billige fly.


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage. Bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365