Rejs365 

Find din næste rejse her!

8 dage på Sardinien for kun 1.148,-


Prisfald: 8 dage på Sardinien for kun 1.148,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed.

Dejlige Sardinien byder på mange herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

Se tilbud med afgang 22/5 her:

 Prisoversigt og links

 

 København: 22. maj – 29. maj
Pris1.148,-

 


Hotel

Oasis ligger i grønne omgivelser tre kilometer udenfor Alghero, og er et komplet hotel- og lejlighedsanlæg. Her er plads til den store familie. Der er kun kort gåafstand gennem pinjeskoven til den børnevenlige Maria Pia-strand. Om søndagen samles Algheroborgerne med deres familier til picnic i pinjeskoven mellem hotellet og stranden. Hvis du ønsker at opleve det ægte italienske, så finder du det her. Der er kun en kort gåtur til den fine og lavvandede Maria Pia-strand.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Sardinien:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk