Rejs365 

Find din næste rejse her!

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.699,-


8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.699,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

SE all inclusive til Hurghada her
Fra BillundFra København

 


Der er mange alternative afrejsedatoer til Hurghada til næsten samme pris. Find en passende her:

SE all inclusive tilbud  her
JuniJuliAugust
SeptemberOktoberNovember

 Prisoversigt og links

 

Billund: 26. maj – 2. jun 19
Pris1.699,-

 

København: 26. maj – 2. jun 19
Pris1.899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “MinaMark Beach Resort”, der bedømmes med  4 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster. Hotellet er med all inklusive og er et resort bestående af 297 værelser der bl.a. byder på aircondition og privat badeværelse.

 

SE mere her
Fra BillundFra København


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige all inclusive rejser til Hurghada.

Fra Billund:

 

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk