Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Stockholm i sommerferien for kun 1.315,-


3 dage i Stockholm i sommerferien for kun 1.315,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Tag på en dejlig sommertur til Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

Se tilbud med afgang i juli her:

 

Der er mange alternative afrejsedatoer til Stockholm til næsten samme pris. Find en passende her:

SE andre tilbud til stockholm her
MajJuni August 
SeptemberOktoberNovember


Prisoversigt og links

 

 København: 1. – 3. juli
Pris1.315,-

 


Hotel

Connect City er et moderne indre by hotel med design føler. Hotel ligger på Kungsholmen i centrum af Stockholm, kun et stenkast fra den populære Västermalmsgallerian. Fra hotellet er det mindre end 400 meter til nærmeste metrostation, Fridhemsplan. Her finder du tæt på restauranter, shopping og underholdning. I nærheden ligger også metrostationen Fridhemsplan, kun to stationer fra centralstationen. I lobbyen er der en kombineret bistro og bar i et dejligt lounge-miljø, hvor man kan spise en drink eller nyde et glas vin. Der er flere sofa grupper samt en pejs, der spredes dejlig atmosfære. Turen til og fra hotellet tager under 40 minutter til Arlanda flygplats og Bromma Stockholm Airport 20 minutter.

Se mere til hotellet her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Stockholm:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365