Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sivota for kun 1.399,-


Last minute: 8 dage i Sivota for kun 1.399,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Sivota i Grækenland er kendt som “Det Græske Caribien”. For som i Caribien kan du, når du rejser til Sivota, stikke fødderne ned i sandstranden og dykke ned i krystalblåt hav, som glimter i solens stråler. Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste steder i Grækenland. Uanset om du rejser som par eller familie er Sivota i Grækenland et dejligt sted at holde ferie.

 

SE TILBUD i maj her HER:

 


 


Prisoversigt og links

 

københavn: 19. – 26. maj 19 (7 nætter)
Pris1.399,-

 


Hotel

Lækkert lejlighedshotel nær strand og byliv

Panorama Botsaris Apartments er et af Sivotas bedste lejlighedshoteller, og ideelt for dig som gerne vil bo godt og centralt. Lejlighedshotellet er ejet af en græsk familie, som er meget gæstfrie og de står klar til at give dig en uforglemmelig ferie. Hotellet ligger på en bakke med udsigt over havet og byens stemningsfyldte havnepromenade. På kun få minutter er du i byens centrum med restauranter, caféer, små butikker, supermarked, bådudlejning m.m.

På hotellets solterrasse finder du swimmingpoolen med liggestole og parasoller, som frit kan benyttes. Hvis du ønsker, kan du mod tillæg leje poolhåndklæder. Øverst i komplekset finder du receptionen, som sælger drikkevarer og lette snacks.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Sivota

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365