Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.298,-


Last minute: 15 dage på Rhodos for kun 1.298,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Rhodos er den mest populære græske ferieø som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

Se tilbud med afgang i maj her

 Prisoversigt og links

 

Billund: 18. maj – 1. jun 19 (14 nætter)
Pris1.598,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i lejlighedshotellet Palmasol, der ligger ved Ialyssosbugten i den sydvestlige del af populære Ixia. Hotellets ejer Kostas driver hotellet i klassisk græsk stil, og her er en afslappende og behagelig atmosfære.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse fra Billund til Rhodos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365