Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.421,-


Last minute: 8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.421,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Sousse er et fantastisk ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til skønne dage på stranden. I Port el Kantoui finder I en hyggelig havn med mange restauranter og butikker. Rejser I med børn vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

 

SE TILBUD MED ALL INCLUSIVE I MAJ HER:

 

Bemærk: VI har anvendt rabatkoden JP2019 for at opnå den bedste pris!


 


Prisoversigt og links

 

københavn: 17. – 24. maj 19 (7 nætter)
Pris1.421,-

 


Hotel

Jinene Hotel er et enkelt, lidt slidt, hotel, men med mange faciliteter, der deles med søsterhotellet Royal Jinene Hotel. Her kan både par og familier nyde en billig All Inclusive-ferie med pool, strand og sol.

I hotellets have finder du poolområdet med pool og børnepool samt solterrasse med solstole og parasoller. Fra hotellet er gåafstand til hotellets egen sandstrandsområde, der deles med søsterhotellet.

 

SE TILBUD MED ALL INCLUSIVE I MAJ HER:

 

Bemærk: VI har anvendt rabatkoden JP2019 for at opnå den bedste pris!FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Sousse med all inclusive:

 

Fra København


Transport

Bus-transfer mellem lufthavnen og dit hotel er ikke inkluderet i rejsens pakkepris. Bestil denne, når du reserverer din rejse.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365