Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til New York for kun 1.480,- tur/retur!


Billige fly til New York for kun 1.480,- tur/retur!

Besøg de mange storslåede seværdigheder, tag på shoppingtur, se et Broadway show eller oplev et af byens sportshold i Madison Square Garden. Oplevelserne står i kø i New York og byen rummer utallige muligheder. Der er endnu billigere fly, hvis du vælger en afgang med et langt stop i Toronto. Her vil det være oplagt at besøge nærliggende Niagara Falls.

 

SE TILBUD HER:
KøbenhavnBillund 

 

Bemærk: Momondo viser på mobiltelefonen prisen for to personer. Der er mange datoer til samme pris, så rejsen kan nemt gøres kortere eller længere.  Selvom Ticket.dk umiddelbart står som den billigste pris, så stiger prisen med 358,- per person, hvis man ikke laver nogle tilvalg. Den billigste pris opnås derfor ved at klikke på “1.480 DKK Flysmarter”.


pakkerejseR

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde tilbud på prissammenligningssiden travelmarket.dk til New York her:

 

SE TILBUD  HER
JuniJuli August 
SeptemberOktoberNovember

 PRISER & LINKS

 

REJSEDATOER:  1. – 10. okt 2019
Fra København1.480,-

 

REJSEDATOER: 1. – 10. okt 2019
Fra Billund1.949,-

 

Bemærk: Der er mange datoer med billige afgange i perioden september til oktober. Momondo viser på mobiltelefonen prisen for to personer.


Hotel

 

New York har et stort udbud af hoteller! Her finder du noget for enhver smag. Husk at flere af hotellerne har delt badeværelse på deres billigste værelser og at der ofte er et “resortgebyr” der skal betales lokalt på hotellet. Se hele udvalget af hoteller i New York her:

 Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til New York i perioden september til oktober 2019. Vi har taget udgangspunkt i den 1. – 10. oktober 2019, men der er rigtig mange datoer at vælge imellem.

 

Fra København

 

Bemærk: Selvom Ticket.dk umiddelbart står som den billigste pris, så stiger prisen med 358,- per person, hvis man ikke laver nogle tilvalg. Den billigste pris opnås derfor ved at klikke på “1.480 DKK Flysmarter”.

 

Fra Billund

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transport fra lufthavnen koster ca. 200,- t/r med bus. Alternativt kan der tages en taxa eller evt. lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365