Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Pula i Kroatien for kun 1.850,-


8 dage ved Pula i Kroatien for kun 1.850,- pr. person inkl. fly og flot og godt bedømt 4-stjernet lejlighedshotel med pool og strand.

Historiske bygninger, krystalklart vand, brede promenader og eget amfiteater. Pula i Istrien, der er områdets største by, er et dejligt mix af herligheder! – Gå f.eks. en tur i de smalle stræder og nyd en pizza eller en lækker is, der er udbredt i Pula på grund af den korte afstand til Italien.

 

godt bedømt 4-stjernet hotel med pool. se det her

 


pakkerejse

Alternativ: Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du finde tilbud til Pula i juni her:Priser & links

København: 1. – 8. jun 19 (7 nætter)
HOTEL1.202,-
FLY648,-
I ALT1.850,-Pris pr. person ved 2 personer


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede lejlighedshotel “Resort del Mar”. Hotellet, der har pool, ligger lige ned til vandet og de flot indrettede lejligheder har bl.a. køkken, gratis wifi og eget badeværelse.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

 Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige fly den 1. – 8. juni 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Hotellet ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen og det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 110,- pr. vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster blot 337,- for 1 uge og I kan finde den her (Vælg Kroatien, Pula og Pula Airport office)


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed. tr

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365