Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive på Rhodos for kun 1.698,-


Last minute: 8 dage all inclusive på Rhodos for kun 1.698,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Rhodos er den mest populære græske ferieø og indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer, og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

SE TILBUD med all inclusive i maj HER:

 Prisoversigt og links

 

København: 17. – 24. maj 19 (7 nætter)
Pris1.698,-

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det familievenlige All Inclusive hotel beliggende i landlige omgivelser nær Kalithea på østkysten, med gåafstand til en mindre hyggelig bugt med sandstrand og helt klart vand.Komplekset, som er fordelt på flere bygninger, har et godt poolområde med børnepool, og med masser af plads på det omkringliggende græsareal til solsenge. Ved poolen findes en snackbar, hvor man kan nyde en kølig forfriskning, mens man tager et spil kort eller læner sig tilbage og nyder synet af de legende børn, der boltrer sig i den dejlige pool.

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt all inclusive tilbud til Rhodos:

Fra København


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365