Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.399,-


8 dage på Mallorca for kun 1.399,- pr. person inkl. direkte fly og flot børnevenligt 4-stjernet hotel med super beliggenhed ved stranden!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Afrejse i juni 2019

 Prisoversigt og links

 

billund: 4. – 11. jun 19 (7 nætter)
Pris1.399,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Family Garden-hotel Viva Cala Mesquida Resort, der ligger i et smukt og frodigt område ved en af Mallorcas bedste strande. Her kan hele familien slappe af i et roligt miljø i Cala Mesquida med fine vandrestier, og ligesom på vores øvrige Family Garden-hoteller er her mange aktiviteter for både børn og voksne. Her findes dejlige pools samt børneklubberfor forskellige aldersgrupper, hvor både skandinavisk og internationalt personale finder på sjove aktiviteter sammen med børnene. Til de voksne byder hotellet bl.a. på gode træningsmuligheder og shows. Hvis du ønsker en ekstra bekvem ferie, kan du tilkøbe All Inclusive og spise godt på hotellets forskellige temarestauranter.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et godt tilbud til Mallorca:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365