Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tilos for kun 1.499,-


Last minute: 8 dage på Tilos, Grækenland for kun 1.499,- per person inkl. direkte fly, transfer og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Hvis du drømmer om en rigtig afslappende ferie i Grækenland i et næsten uberørt græsk miljø, så skal du rejse til Tilos. Denne charmerende lille ø har mange smukke strande, hvilket gør det muligt at finde sin helt egen badebugt. Her kan du slappe af, nyde stilheden i de naturskønne omgivelser og finde din egen favoritstrand, hvor du uforstyrret kan bade i det rene og krystalklare vand.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I MAJ HER

 Prisoversigt og links

 

København: 15. – 22. maj (7 nætter)
Pris1.499,-

 


Hotel

Det lille hotel Irini er et hyggeligt hotel med en fin beliggenhed lige ved en stenstrand. Hotellet er omkranset af en frodig have med et poolområde og liggestole. Fra hotellet har du gåafstand til byen Livadia med et lille udvalg af restauranter.TRANSPORT

Transfer medfølger.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365