Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på skønne Telendos for kun 1.299,-


8 dage på skønne Telendos for kun 1.299,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og fantastisk beliggenhed!

Telendos er en lille græsk oase med skønne strande og krystalklart vand. Øen har hverken biltrafik eller asfalterede veje, og her får du en unik ferieoplevelse med fantastisk smuk natur og fred og ro. Får du lyst til at opleve lidt mere liv, tager det kun fem minutter at sejle til Kalymnos.

 

Se tilbud med afrejse i maj her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 17. – 24. maj 2019 
Pris1.299,-

 


Hotel

 

Porto Potha er et lille og familiedrevet hotel, smukt omgivet af natur og bjerge. Hotellet har en flot udsigt over havet og består af to bygninger med værelser i den ene bygning og lejligheder og fælles faciliteter i den anden.

Hotellet er velegnet til voksne, der rejser uden børn.

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Telendos:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365