Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 999,-


8 dage på Skiathos for kun 999,- pr. person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og havudsigt!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

Se tilbud med afrejse sidst i maj her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 21. – 28. maj 19 (7 nætter)
Pris999,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Plaza, der er et lyst og pænt hotel beliggende i rolige omgivelser på Skiathos. Her kan du slappe af i en liggestole ved poolen og nyde udsigten over havet og bjergene. Får du lyst til et dyp i havet, er der kun et par hundrede meter til stranden. Om aftenen kan du spise på Hotel Plazas egen restaurant eller på en af de hyggelige tavernaer i området omkring hotellet.

 Fly

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Skiathos:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365