Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sousse for kun 846,-


Last minute: 8 dage i Sousse for kun 846,- pr. person inkl. fly og hotel med morgenmad og god beliggenhed – eller med all inclusive for kun 1.246,-

Sousse er et fantastisk ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til skønne dage på stranden. I Port el Kantoui finder I en hyggelig havn med mange restauranter og butikker. Rejser I med børn vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

 

Se tilbud til Sousse i maj her
8 dage med morgenmad8 dage med all inclusive

 Prisoversigt og links

 

København: 10. – 17. maj
Pris846,-

 

København: 10. – 17. maj
Pris1.246,- all inclusive

 


Hotel

Kaiser Hotel tilbyder god beliggenhed tæt på både centrum og stranden. Hotellet har pool og restaurant. Prisen er inkl. morgenmad.

 


Hotel – all inclusive

Strandhotel med eget vandland i Sousse. Marabout Hotel har en perfekt beliggenhed tæt ved centrum i Sousse, men stadig med egen dejlig, privat sandstrand. Det er et klassisk hotel bestående af tre bygninger og et stort og livligt poolområde med flere vandrutsjebaner (min. 8 år, lukket november-marts). Til hotellets mindste gæster er der ligeledes en legeplads ved hotellets strand. Hotellet tilbyder flere barer, buffet- og a la carte-restaurant. Hotellet arrangerer underholdning flere gange om ugen. Den indendørs pool (kun for voksne) ligger i direkte tilknytning til poolområdet, og her er også et lille motionsrum, beachvolley, tennis og en spa-afdeling med massage og skønhedsbehandlinger. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Sousse:

 

Fra København:

 

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365