Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Cypern for kun 1.598,-


15 dage på Cypern for kun 1.598,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbud til cypern i maj her
Fra KøbenhavnFra Billund

 Prisoversigt og links

 

København: 17. – 31. maj 19 (14 nætter)
Pris1.598,-

 

billund: 13. – 27. maj 19 (14 nætter)
Pris1.998,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Green Bungalows, der er et enkelt og centralt beliggende lejlighedshotel, der giver dig de bedste muligheder for at udforske Ayia Napas natteliv. Med blot et stenkast fra bargaden og det hektiske natteliv, præges hotellet af en livlig og ungdommelig atmosfære.

 

Se tilbud til cypern i maj her
Fra KøbenhavnFra Billund

 


Hotel – alternativ

Er du ikke til et partyhotel, så er Loutsiana et godt 3-stjernet alternativ. Her finder du en rolig atmosfære og hyggeligt poolområde. På Loutsiana bor du blot to kilometer fra Nissi Beach, og du kommer nemt ind til Ayia Napa, med shopping og forlystelser. Poolen er omgivet af palmer og lagunelignende sten. Her kan du nyde en drink i poolbaren, og der er et gym med havudsidgt.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Cypern:

 

Fra København:

 

Fra Billund:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365