Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Side for kun 1.224,-


Last minute: 15 dage i Side for kun 1.224,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se Last minute tilbud til side her

SE alternative tilbud til Side:
JuniJuli August 
SeptemberOktoberNovember

 


Priser & links

 

København:  5. – 19. maj 19 (14 nÆTter)
Pris1.224,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Begonville Side, der er et hyggeligt og børnevenligt lejlighedshotel med mange stamgæster. Her bor du i gåafstand til Sides fine vestlige strand. Hotellet har en have med et poolområde samt en restaurant og bar.
Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et billigt tilbud til Side:

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365