Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Samos for kun 1.173,-


Last minute: 8 dage på Samos for kun 1.173,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med storslået udsigt!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se tilbuddet med afgang i maj her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 5. – 12. maj 19 (7 nætter)
Pris1.173,-

 


Hotel

Velholdte Remezzo i Pythagorion på Samos ligger i en rolig gade. Samtidig bor du tæt på den pulserende havnepromenade. Fra hotellets tagterrasse er der udsigt over bykernen. Du bor på første parket ved havet. Fra hotellets terrasse kan du nyde en kop kaffe eller en kold øl, og se solen gå ned i havet.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Samos :


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365