Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage i Rio de Janeiro for kun 3.776,-


10 dage i Rio de Janeiro for kun 3.776,- per person inkl. fly & flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Brasilien er især kendt for fodbold, samba og smukke sandstrande. Nyd det hele på ikoniske Copacabana, der hører til blandt de mest berømte strande i verden. Rio de Janeiro er tilmed en fascinerende cocktail af farverige gademiljøer og passioneret sydamerikansk livsstil og livsglæde. Klimaet i Rio er dejligt, og byen ligger naturskønt med høje bjerge på den ene side og det smukke Atlanterhav på den anden.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Bemærk: Momondo viser på mobiltelefonen prisen for to personer. Der er mange datoer til samme pris, så rejsen kan nemt gøres kortere eller længere.


pakkerejseR

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde tilbud på prissammenligningssiden travelmarket.dk til Rio de Janeiro her:

 

SE TILBUD  HER
JuniJuli August 
SeptemberOktoberNovember

 Priser & links

 

København: 18. – 28. nov (9 nætter)
HOTEL834,-
FLY2.942,-
I ALT3.776,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Momondo viser på mobiltelefonen prisen for to personer. Der er mange datoer til samme pris, så rejsen kan nemt gøres kortere eller længere.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flot bedømte 3-stjernede lejlighedshotel Sugar Loft Apartments. Hotellet tilbyder flotte værelser og central beliggenhed i Rio de Janeiro. Se mere til hotellet her:Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Rio de Janeiro i perioden september til december 2019. Vi har taget udgangspunkt i den 18. – 28. november 2019, men der er rigtig mange datoer at vælge imellem.

 

Bemærk: Selvom Ticket.dk umiddelbart står som den billigste pris, så stiger prisen med 490,- per person, hvis man ikke laver nogle tilvalg. Den billigste pris opnås derfor ved at klikke på “2.942 Flysmarter” og denne pris inkluderer også bagage.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Vil du udforske byen på egen hånd kan du leje en bil her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365