Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.299,-


8 dage på Kos for kun 1.299,- inkl. direkte fly og 2-værelses lejlighed på 3-stjernet hotel!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I MAJ HER

 Prisoversigt og links

 

København: 10. – 17. maj 19 (7 nætter)
Pris1.299,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Ampavris Apartments, der er et hyggeligt, familieejet lejlighedshotel beliggende i grønne omgivelser tæt på Kos by. Hotellet har en rolig og imødekommende atmosfære og indbyder til afslapning på det hyggelige poolområde med separat børnepool. FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser fra København til Kos:


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365