Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Gdansk for kun 513,-


4 dages forlænget weekend i Gdansk for kun 513,- inkl. fly og hotel!

Gdansk er en af Polens ældste og smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker.

 

se fly og hotel her:

 

Bemærk: Momondo viser prisen for to personer. Der er to ugentlige afgange til/fra Gdansk torsdag og søndag og flyprisen er den samme på alle datoer i juni.


alternativ (+370,-)

Vil du gerne have lidt mere luksus, så har vi fundet et 4-stjernet spa-hotel med indendørs pool for blot 370,- mere. Se mere her:


pakkerejse

Foretrækker du en pakkerejse, kan du finde billige pakkerejser til Polen i juni her:

 Priser & links

aarhus: 6. – 9. jun 2019 (3 nætter)
HOTEL311,-
FLY202,-
I ALT513,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Gim Apartments, der modtager fremragende anmeldelser fra de tidligere gæster.Fly: direkte

 

Fra Aarhus til Gdansk har vi på Momondo fundet billige billetter med direkte fly. Der er to ugentlige afgange til/fra Gdansk torsdag og søndag og der er mange alternative datoer med billige fly.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og hotellet tilbyder parkeringsfaciliteter. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 90,- og 20 kg bagage for 370,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365