Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 1.448,-


15 dage på Kreta for kun 1.448,- pr. person inkl. fly og hotel med adgang til pool og beliggenhed tæt på stranden.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbud med afgang i maj her

 Prisoversigt og links

 

København: 16. – 30. maj (14 nætter)
2 personer1.448,-

Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Ilianna, der er et lille, enkelt og charmerende lejlighedshotel i Agia Marina. Et godt valg til dig, der ønsker en prisbillig indkvartering med en central men samtidig rolig beliggenhed. Stranden ligger i kort gåafstand, og du bor endnu tættere på taverner, restauranter og shopping. Som gæst på Ilianna er du velkommen til at benytte poolen og poolbaren på nabohotellet Romantza.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud fra København til Kreta:Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365