Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.349,-


8 dage på Cypern for kun 1.349,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbud til cypern sidst i juni her

 Prisoversigt og links

 

Aalborg: 24. jun –  1. jul 19 (7 nætter)
Pris1.349,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det enkle 2-stjernede hotel Pavlinia. Her bor du i rummelige lejligheder tæt på centrum, restauranter og forlystelseslivet i Ayia Napa. Hotel Pavlinia har to poolområder, heraf et større område med poolbar, og et mindre og roligere område. 

Se mere her

  

Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Cypern den 24.6 – 1.7.2019.

 

Fra Aalborg:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365