Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.500,-


8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.500,- per person inkl. direkte fly og 3- stjernet lejlighedshotel med pool!

På Costa de Almeria finder I god mad og lange strande. Både langs kysten og i bjergene er der et hav af oplevelser.  Her finder I Roquetas de Mar, der er spaniernes eget ferieparadis. Med langstrakte og brede strande, bundet sammen af en charmerende strandpromenade er Roquetas de Mar virkelig et skønt sted at holde ferie. Området  er fuld af spændende oplevelser. Spaniens mest besøgte turistattraktion er kun en kort køretur væk, nemlig Alhambra og både Granada og Sierra Nevada er to oplagte udflugtsmål, som man må opleve, når man holder ferie i Andalusien.

 

Se tilbud med afgang 10/5 her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 10. maj – 17. maj 2019 
Pris1.500,-

 


Hotel

Et godt placeret og dejligt lejlighedshotel
Søger du en ferie i rolige og afslappende omgivelser? Så er Center Lejligheder det perfekte valg! Her bor du godt og komfortabelt i store lejligheder i et roligt område i Roquetas de Mar. Nær ved hotellet ligger desuden golfbanen Playa Serena, så ønsker du at nyde ferien på en fremragende golfbane, er dette lejlighedshotel perfekt!

På hotellet finder du både restaurant og bar (kun højsæson), men der er også masser af gode spisesteder i Roquetas de Mar, som ligger fem minutters gang fra hotellet. Vi kan også anbefale restauranten på det nærliggende Arena Center.

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan nyde solen og den totale afslapning, og 500 meter fra hotellet findes turistområdets hovedgade med restauranter, supermarkeder og souvenirbutikker.

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Roquetas de Mar:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365