Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Orlando i Florida for kun 5.363,-


15 dage i Orlando i Florida for kun 5.363,- inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed!

I og omkring Orlando er der virkelig meget at se og opleve! Her finder man både fantastiske shoppingmuligheder, forlystelsesliv og temaparker. 7 ud af USAs 10 mest besøgte forlystelsesparker ligger i Orlando, som f.eks. Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

Tag f.eks. også en tur til Cape Canaveral og Kennedy Space Center, hvorfra de fleste af USA’s rumraketter affyres. Er det sol og badeferie I har lyst til, så er det oplagt at tage en tur til de kilometerlange strande, der løber langs kysten.

Se tilbud her:
OktoberSeptember


Prisoversigt og links

 

københavn: 8. – 22. oktober 2019 
Pris5.363,-

 

københavn: 13. – 27. september 2019 
Pris5.852,-

 


Hotel

Continental Inn tilbyder overnatning i Kissimmee, i nærheden er der restauranter, indkøbscentre og anden shopping. Beliggende 5 km fra Kissimmee Air Museum, 8 km fra Kissimmee, 9 km fra Monument of States, 32 km fra Orlando og 34 km fra Orlando Internationale lufthavn. Faciliteterne inkluderer swimmingpool, trådløs internetadgang, parkering og 24 timers reception. Værelserne har tv, køleskab, mikroovn, kaffe-/tefaciliteter, aircondition, trådløs internetadgang og badeværelse.

 

Se tilbud her:
OktoberSeptember

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Orlando:

Oktober:

 

September:

 


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365