Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kalymnos for kun 1.299,-


8 dage på Kalymnos for kun 1.299,- inkl. direkte fly og lejlighedshotel med pool og fantastisk beliggenhed!

Kalymnos ligger et lille stykke nord for Kos. Efter en times rejse med båd ankommer du til Pothias charmerende havn, hvor en hyggelig lokalatmosfære, afslapning og feriestemning venter forude. Kalymnos er en ø, som er kendt for sine vidunderlige strande og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.

Se tilbud med afrejse i maj 2019Prisoversigt og links

 

København: 10. – 17. maj 2019
Pris1.299,-

 


Hotel

 

Lille og charmerende lejlighedshotel med en flot udsigt over øen Telendos. Kalymnos Village er som skabt for dig, der søger en fredfyldt og afslappende ferie i smukke omgivelser. Massouris sandstrand findes et stenkast fra hotellet.Fly og Transport

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Kalymnos.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365