Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Tivat for kun 1.298,-


8 dage i Tivat for kun 1.298,- pr. person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed tæt på stranden og centrum.

Området omkring Tivat byder på hele 17 forskellige strande, hvor I både finder fredelige badebugter og brede strande med vandsportsaktiviteter. Byens centrum er centreret omkring den hyggelige havn, hvor luksuriøse sejlbåde og lystbåde fra hele verden lægger til. Tivat byder også på skønne naturoplevelser i det smukke bjerglandskab bag byen, som rejser sig over 800 meter over havets overflade og byder på flere smukke vandrestier.

Se tilbud med Afrejse 19/5 2019 her:

 Prisoversigt og links

 

 

 København: 19. maj – 2. juni
Pris1.298,-

 

 København: 26. maj – 2. juni
Pris1.598,-

 


Hotel

Garni MB ligger nær marinaen og den ældre bydel i Budva. Hotellet er perfekt til dig, der vil bo tæt på både strand og seværdigheder. Den store strand Mogren Beach ligger kun et par kilometer borte, og endnu nærmere finder du Budvas lidt mindre strande. Udover en restaurant der serverer morgenbuffet, er der også en lille bar, der serverer varme og kolde drikke.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Tivat:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365