Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.998,-


8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.998,- pr. person inkl. fly og lækkert 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Sousse er et fantastisk ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til skønne dage på stranden. I Port el Kantoui finder I en hyggelig havn med mange restauranter og butikker. Rejser I med børn vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

 

Se tilbud med afgang i maj her
BillundKøbenhavn

 


Prisoversigt og links

 

Billund: 17. – 24. maj 19 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

københavn: 10. – 17. maj 19 (7 nætter)
Pris1.998,-

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer til samme pris.


Hotel

Omgivet af flotte palmetræer og en skøn sandstrand, finder du Hotel Riadh Palms i hjertet af Sousse. Hotellet byder på massevis af faciliteter for alle aldre og har desuden en skøn og afslappende atmosfære! Du har rig mulighed for både at slappe af ved det private strandafsnit eller det dejlige poolområde, der er omgivet af høje palmetræer og grønne områder. Poolområdet er forbundet af tre små broer, og her er både børnepool og to store solterrasser med solstole og parasoller. Flere gange om dagen kan du prøve forskellige sportsaktiviteter og deltage i diverse former for underholdning ved poolområdet. Riadh Palms tilbyder masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne, der bl.a. inkluderer et fitnesscenter, spaområde, fire restauranter, forskellige barer samt en natklub, hvor du kan tilbringe dine aftener.

 

Se tilbud her
BillundKøbenhavn


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Sousse:

Fra Billund:

 

Fra København


Transport

Bus-transfer mellem lufthavnen og dit hotel er ikke inkluderet i rejsens pakkepris. Bestil denne, når du reserverer din rejse.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365