Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Algarvekysten for kun 1.500,-

 

8 dage på Algarvekysten for kun 1.500,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool.

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

Se tilbud med afgang i maj her
BillundKøbenhavn

 Prisoversigt og links

 

Billund: 3. – 10. maj 2019
Pris1.500,-

 

 

København: 4. – 11. maj 2019
Pris1.798,-

 


Hotel

Be Smart Terrace Algarve ligger på en lille bakketop med udsigt til den smukke kyststrækning i fredelige og afsidesliggende omgivelser. Lejlighedskomplekset består af 10 bygninger kun 300 meter fra havet. På hotellet findes en lille café, hvor man kan købe morgenbrød og få sin kaffe, og en restaurant hvor alle måltiderne bliver serveret, samt en bar hvor der ugentligt arrangeres underholdning. Hotellet har også et dejligt poolområde med solsenge, som man frit kan benytte, en swimmingpool, poolbar og en separat børnepool. Til de yngste gæster, er der en fin legeplads.

 

Se tilbud her
BillundKøbenhavn

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Algarve:

Fra Billund:

 

Fra København:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365