Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 1.049,-


8 dage på Kreta for kun 1.049,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbud med afgang i maj her
BillundKøbenhavn

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer. – Der er mange billige hoteller at vælge imellem!

Bemærk også, at da Spies reserverer og låser rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt indtil reservationen er udløbet igen, hvis den ikke er blevet købt. I mellemtiden kan rejsen stå til en højere pris, selvom rejsen og prisen i virkeligheden stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen. Nogle af tilbuddene på Spies gælder kun dagen ud.Prisoversigt og links

Billund: 23. – 30. maj (7 nætter)
2 personer1.049,-

 

København: 4. – 11. maj (7 nætter)
2 personer1.274,-

Hotel – Billund

Elina Apartments er et hyggeligt lejlighedshotel med pool og balkon og dejlig beliggenhed tæt på stranden. I området omkring hotellet ligger der bl.a. en slagter, en dagligvarebutik og et par tavernaer.


Hotel – København

Ældre familiedrevet hotel med en god atmosfære og rolig beliggenhed i den øvre del af Agia Marina. Fra Mimoza har du en fantastisk udsigt over Chaniakysten og øen Thodorou. Hotellet har et poolområde med liggestole, parasoller og en poolbar.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Kreta:

Fra Billund:

 

Fra København:

 Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2021 Rejs365