Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Madrid for kun 650,-


3 dage i Madrid for kun 650,- inkl. fly og 4-stjernet hotel!

Den Iberiske Halvøs største by og Spaniens hovedstad er et fantastisk rejsemål. For byen har ud over shopping, seværdigheder og fantastisk mad også en stemning, der både har international storhed og landsbyagtig charme.

 

Se tilbud med Afrejse januar/februar 2020 her:

 Prisoversigt og links

 

 København: 31. jan – 2. feb 2020
Pris650,-

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer til samme pris.


Hotel

Abba Madrid Hotel er et 4-stjernet hotel, hvor du bor komfortabelt og med gode faciliteter til en overkommelig pris. Du kommer let frem til alle Madrids attraktioner med metroen. Hotellet ligger kun 50 meter fra metrostationen Cartagena, og bus nummer 200, som har forbindelse til lufthavnen Barajas, standser lige udenfor hotellet. De store værelser (24 kvm) er indrettet i lyse farver og tilbyder et komfortabelt ophold. Værelserne har aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling) og strygejern/strygebræt. Der er gratis trådløst internet (wi-fi) på værelset.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Madrid:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365