Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.223,-


8 dage på Rhodos for kun 1.223,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Rhodos er den mest populære græske ferieø og indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer, og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

SE TILBUD med afrejse i maj HER:
KøbenhavnBillund

 

Bemærk: Prisen fra København er ikke opdateret til 1.223,- på prissammenligningssiden travelmarket.dk endnu. Prisen fra Billund reduceres med 5% til 1.326,- ved brug af rabatkoden JP2019.Prisoversigt og links

 

København: 5. – 12. maj 19 (7 nætter)
Pris1.223,-

 

Billund: 23. – 30. maj 19 (7 nætter)
Pris1.326,-

 


Hotel – København

Vi har taget udgangspunkt i det familiære lejlighedshotel Katia, der ligger i Ixias grønne og frodige del. Her bor du i gåafstand til både byens lange rullestensstrand og hovedgaden med shopping og forlystelsesliv.


Hotel – Billund

Vi har taget udgangspunkt i Anixis Lejligheder, der er et lille og velholdt lejlighedshotel, der ligger ved hovedgaden i Ialyssos og i gåafstand til stranden. Hotellets ejere tager sig godt af gæsterne, hvilket gør, at mange kommer igen og igen. Poolområdet med separat børnepool er omgivet af en velholdt have med en dejlig græsplæne og en lille legeplads til børn. Slap af og nyd ferien på hotellets solterrasse med solstole.
Bemærk: Hvis I bruger rabatkoden JP2019 ved bestilling, reduceres prisen med 5% til 1.326,- per person.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Rhodos:

Fra København

 

Fra Billund


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365