Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Monastir med all inclusive for kun 1.611,-


Last minute! – 8 dage i Monastir med all inclusive for kun 1.611,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool. – eller 1.659,- med 4-stjernet hotel!

Monastir er en smuk kystby med en flot marina og rene og hvide sandstrande. Byen består af et hyggeligt og ældre centrum med basarer og små butikker. Nyd den historiske arv og de fredeligt bevarede traditioner i denne by med det åbne, moderne udseende, der ligger beskyttet af fortet, Ribat’en – en af de mest imponerende seværdigheder i Monastir. I den nye bydel finder du masser af restauranter, vestlige butikker og flotte hoteller.

 

SE TILBUD med afrejse sidst i april her

 

Bemærk: Benyt rabatkoden JP2019 for at få 5% rabat og opnå den bedst mulige pris.Priser & links

 

 KØBENHAVN: 26. apr – 3. MAJ (7 NÆTTER)
Pris1.611,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Tropicana Club, der er et enkelt hotel af ældre dato, men hotellet tilbyder mange faciliteter og har en god beliggenhed ud til Middelhavet. I hotellets have, hvor palmer gør det eksotisk, ligger et stort poolområde. Her finder du hovedpool og børnepool, og solterrasse med plads til afslapning på solstole. Fra poolområdet kan du gå direkte ud på hotellets dejlige sandstrand.

 

Bemærk: Benyt rabatkoden JP2019 for at få 5% rabat og opnå den bedst mulige pris.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Monastir med all inclusive


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Korfu har et veludbygget offentligt transportsystem, der gør det nemt at komme rundt på øen.

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen og vil du udforske øen på egen hånd kan du leje en bil her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365