Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i Miami Beach for kun 3.405,-


9 dage i Miami Beach for kun 3.405,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel lige ved stranden!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:
København
Billund

Bemærk: Vælg ‘Tilbud’ på Momondo og klik ind på hotellets hjemmeside for at få rabat på opholdet. Se mere i hotelsektionen herunder.


ALTERNATIV: Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Miami Beach her.Prisoversigt og links

 

København: 17. – 25. sep 2019
HOTEL1.609,-
FLY1.796,-
I ALT3.405,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 17. – 25. sep 2019
HOTEL1.609,-
FLY2.375,-
I ALT3.984,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3-stjernede Beachside Apartment Hotel, der tilbyder flotte værelser og god beliggenhed tæt på stranden.

Bemærk: Husk at klikke på ‘Tilbud’ på Momondo for bedste pris på hotellet. Klik ind på hotellets hjemmeside for at få rabat på opholdet.Fly

 

Fra København 17. – 25. sep 2019

 

Fra Billund 17. – 25. sep 2019

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365